Перейти до вмісту
Home » Різанина у Молодому Театрі: трагікомедія про дорослих дітей

Різанина у Молодому Театрі: трагікомедія про дорослих дітей

Розповідаємо, чому варто піти на виставу за п’єсою «Божество різанини» французької авторки Ясміни Рези поціновувачам інтелектуальної драми і не тільки.

Джерело: molodyytheatre.com

Режисер: Влада Бєлозоренко

Переклад: Івана Рябчія

Художник-постановник: Володимир Карашевський

У головних ролях: Римма Зюбіна, Ірма Вітовська, Анатолій Сомик, Олександр Ромашко

Дві родини. Двоє хлопців. В одного два вибитих зуби. Хто з них жертва, а хто насильник, батьки обох вирішили розібратися за «яблучним пирогом». Та невинна бесіда переростає у з’ясування стосунків, до пирога додається віскі. А ще у кожного дорослого свої скелети у шафі. Перший егоїстично думає про те, як виграти справу у суді, він-бо адвокат, а тому не випускає з рук телефона. Другий всіляко намагається догодити дружині, але вчора випустив на холодне подвір’я хом’ячка доньки. Третя любить мистецтво і вірить, що воно врятує світ, а четверта обирає замість Кокошки Коко Шанель. Так, каламбурів тут багато.

Джерело: molodyytheatre.com

Хто переможе у словесному змаганні? Чи дійсно «яблуко від яблуні недалеко падає»? Чи можливий компроміс для людей з усталеними поглядами, що стоїть за показною ввічливістю і як врешті-решт помічати свої помилки перед осудом інших?

Джерело: Facebook-сторінка Влади Бєлозоренко

Розв’язка станеться на найближчих показах «Різні» у Молодому театрі  17 та 21 листопада о 19:00.

Джерело: The Telegraph

Якщо сподобається театральна версія «Різні», враження можна продовжити за переглядом однойменного фільму Романа Поланського. 

 

Рекомендує Ольга Усачова

ПОДІЛИТИСЯ:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.