Перейти до вмісту
Home » Президенти також люди

Президенти також люди

Барак Обама після завершення президентства все ще лишається улюбленцем американців. Ролики про нього та за його участі набирають на YouTube мільйони переглядів, хоч вони і не завжди стосуються політики. Упродовж кар’єри 44-й Президент часто відвідував комедійні шоу, брав участь у пранках. Як сказав Джимі Кімел: “Президенти також люди”.

Джерело: askideas.com

Образливі твіти: Президент Обама / Mean Tweets – President Obama Edition

В цьому ролику, який набрав 50 мільйони переглядів, колишній Президент зачитав образливі твіти про себе самого на популярному в США шоу Джимі Кімела. Наприклад, твіт «Ящик пива на заправці тепер коштує 23$. Дякую, Обама», не дуже його засмутив.

Данина Обамам від Елен / Ellen’s Tribute to the Obamas

На честь останнього дня президентства Обами, The Ellen Show зібрали найкращі моменти з ним та Мішель. Ролик переглянули більш ніж 24 мільйони разів. Варто побачити, як танцює, зізнається в коханні та коментує селфі 44-й президент та як віджимається і купує продукти колишня перша леді.

Барак Обама співає Call Me Maybe Карлі Рей Джепсен / Barack Obama Singing Call Me Maybe by Carly Rae Jepsen

Користувач: baracksdubs

Відео-нарізка з багатьох публічних виступів Обами, де він ніби співає популярний хіт, набрала 49 мільйони переглядів. Виявилося, що Обама бачив це відео, хоча і не чув оригінал пісні.

Барак Обама та Мітт Ромні. Найепічніший реп-батл в історії. Другий сезон / Barack Obama vs Mitt Romney. Epic Rap Battles Of History Season 2.

Користувач: baracksdubs

Реп-батл несправжніх Міта Ромні та Барака Обами зібрав більш ніж 133 мільйони переглядів. Тут з’явився навіть Авраам Лінкольн.

 

Сиділа в YouTube Аліна Овчаренко

ПОДІЛИТИСЯ:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.