Перейти до вмісту
Home » Gres Todorchuk – WOW: чим PR-агентство вражає українців

Gres Todorchuk – WOW: чим PR-агентство вражає українців

Картинки по запросу ukraine wow

Фото: Concert.ua

Українці продовжують дивувати власним креативним підходом до зображення своєї історії. Цьогоріч PR-агентство Gres Todorchuk, яке спеціалізується на організації культурних та соціальних проєктів, приголомшило тисячі людей інтерактивними виставками «Ukraine WOW» та «Сила підпису». Кожен захід висвітлює історичні аспекти так, що ти дійсно на мить переносишся в минуле. Проте ці проєкти не лише про історію, а й про самосприйняття, адже наша країна – це наше відображення.

«Ukraine WOW»

Інтерактивна виставка, де кожен куточок – це маленька історія про досягнення України та її велич, хоча на перший погляд може здатися, що, окрім потягів та стурбованих пасажирів, нічого немає. Лише за місяць на «Ukraine WOW» завітало понад 100 тисяч відвідувачів. А тепер уявіть, скільки разів з їхнії вуст лунало слово «вау»!

Можливо, саме тут здійсниться Ваша мрія: політати над монументом «Батьківщина-мати», просто одягнувши VR-окуляри, озвучити мультфільм чи, може, стати на мить картиною – усе це можливо з «Ukraine WOW».

Розташування: Київ, Центральний вокзал, 14 колія (багажне відділення під рампою).

Дата проведення: виставку продовжили до 29 лютого 2020 року.

Час роботи: щодня з 11:00 до 20:00, окрім понеділків.

Вартість квитка: 50 грн. (для дітей до 12 років, пенсіонерів, учасників бойових дій вхід безкоштовний за наявності посвідчення).

«Сила підпису»

Чи задумувались Ви хоч на хвилину, наскільки цінним є ваш підпис? Ні? Тоді у вас ще є можливість відвідати квест-музей «Сила підпису». У 2014 році в Лондоні провели соціальний експеримент, де до умов користування безкоштовним Wi-Fi додали один пункт: «Віддам свого первістка». Як виявилось, одразу за пів години 6 людей погодилось з умовами користування. А причиною є те, що ми завжди з легкістю даємо згоду, не читаючи мільйон сторінок з правилами, бо так простіше. Саме тому метою проєкту є зображення важливості підпису від давніх часів і до сьогодення.

Якщо ж і цього не достатньо, то ось вам український приклад: на виставці відвідувачі можуть залишити свій автограф, проте, дійшовши до кінця, організатори розповідали, що люди своїм підписом погодились подарувати власні… Мабуть, тут ми зупинимося. Не можемо ж ми розповісти всі секрети квесту!

Розташування: вул. Лаврська, 7.

Дата проведення: виставка триватиме до 29 грудня 2019 року.

Час роботи: щодня з 11:00 до 20:00, окрім вівторків.

Вартість квитка: 50 грн. (пільговий квиток – 25 грн.)

Олександра Литвин

ПОДІЛИТИСЯ: