Перейти до вмісту
Home » Чи є шанси у 2021 році стати блогером в Instagram?

Чи є шанси у 2021 році стати блогером в Instagram?

Зараз у кого не запитаєш — усі мають акаунт у популярній соціальній мережі «Instagram». Хтось заходить туди задля розваги, відпочинку, а для когось це чудовий спосіб заробітку.

Алгоритми Instagram змінюються з величезною швидкістю. Це можна побачити завдяки статистиці у своєму акаунті або в якогось блогера. 

Тетяна Пренткович

«Узагалі існує багато способів просування: взаємний піар у сторіс, таргет і т. д. Але коли ви слідкуєте за трендами, це допомагає вам підвищити охоплення на вашій сторінці. Це теж є приємним бонусом», —  власниця New Biz Community Тетяна Пренткович.

Тренди в цій соціальній мережі такі ж швидкі, як й алгоритми, хоча, може, і притніші. Вони — чудовий спосіб потрапити в «топи», який допоможе вашим публікаціям поширитися серед більшої аудиторії. Якщо публікація дуже крута, то люди будуть заходити на вашу сторінку, дивитися інші публікації. А коли оформлення та наповнення вашої сторінки «чіпляє», то люди точно підпишуться та продовжать слідкувати за вашою активністю в мережі. 

Дуже багато залежить від наповнення вашої сторінки, як кажуть блогери-мільйонники. Важливе все, а саме: фото на аватарці, опис профілю, де доступно тільки 150 символів для вашого опису, відмітка вашої геолокації. Також дуже важливим є наповнення профілю. Пости, фотографії, їх гармонійність між собою, тексти під цими фотографіями.

Важливо дозувати корисний контент, іноді підписувати пост цитатою або просто ділитися своїми думками. Адже перенасичення корисної інформації теж не дуже вдале рішення. Варто зауважити, що люди заходять в Інстаграм для відпочинку і вже потім для розвитку. 

Також варто звернути увагу на сторіс. Вони з’явилися  у 2016  році, а зараз є дуже важливими для просування, адже бачимо, що майже вся увага користувачів Instagram приділена сторіс. Ця функція допомагає також у заробітку, оскільки там ви можете щось рекламувати та отримувати за це кошти. Корисний і взаємний піар з іншими акаунтами, яке підвищує охоплення та кількість підписників. 

«Я впевнена в тому, що ринок блогерів ще не заповнений і є можливість стати крутим професійним блогером у наші часи. Важливо тільки захотіти та дотримуватися правил», — поділилася інсайтом блогерка-мільйонниця. 

Тому, якщо слідкувати за блогерами, надихатися їх творчістью, вигадувати щось своє, писати пости, знімати сторіс, то зможете стати блогером у 2021 році. Дуже важливо мати  бажання та чітку мету. За місяць важко з 0 зробити 1 млн підписників, але першу тисячу або навіть кілька — можливо.

Важливо бути активним, ділитися корисним контентом та розбавляти це інформацією про своє життя. Зробити свій унікальний продукт та просувати його, заробляти на цьому гроші. Для творчої людини Instagram обов’язково стане чудовим місцем для розкриття свого потенціалу. 

ПОДІЛИТИСЯ: