Перейти до вмісту
Home » 6 розумних пристроїв для вашого дому

6 розумних пристроїв для вашого дому

Майбутнє вже настало і прийшло до нас додому: за останні роки було випущено величезну кількість пристроїв, які покращують якість сучасного житла. Ми зібрали 6 пристроїв, які кардинально змінять стиль життя в чотирьох стінах.

Асистенти Google Home і Amazon Echo

Одними з найбільш корисних пристроїв для будинку є голосові помічники. Google Home і Amazon Echo – це “розумні” асистенти, які створені для того, щоб спрощувати життя власникам. Вони вміють відповідати на запитання про погоду, знаходити будь-яку інформацію в мережі, а також відтворювати музику.

Плюс до всього, Google Home і Amazon Echo можна пов’язати з додатками на смартфоні: календарем, будильником, картами. Вони будуть давати корисні підказки. Наприклад, асистенти нагадають про найближчий авіарейс або попередять вранці, що на шляху до центру міста великі затори.

BeON Home

BeON Home – “розумні” лампочки, які можуть запам’ятовувати вашу повсякденну поведінку. Наприклад, вони будуть вмикатися тоді, коли ви приходите з роботи, і вимикатися, коли підете спати. Також BeON Home може працювати, коли власника немає вдома. Це допоможе убезпечити будинок від грабіжників.

Roomba 980

Roomba 980 – пилосос компанії iRobot. Він працює повністю автономно, власникові потрібно лише увімкнути. У Roomba 980 вбудовані камера й сенсори, завдяки яким він може зрозуміти, яку поверхню вже пропилососив, і перейти до іншої. Пристрій може працювати дві години, після чого повертається на підзарядку.

Також в Roomba 980 вбудований модуль Wi-Fi. Завдяки цьому власник може ввімкнути його, перебуваючи поза домом, клікнувши на відповідну кнопку в додатку на смартфоні.

August Smart Lock

Завдяки August Smart Lock ви можете назавжди забути про ключі. Це “розумний” замок, який з’єднаний зі смартфоном. У додатку користувач може замкнути і відімкнути двері, створити віртуальні ключі і відстежити, хто і коли заходив у квартиру.

Віртуальні ключі можна створювати для гостей. August Smart Lock уміє давати доступ для сторонніх людей протягом певної кількості часу – години, дня, тижня. Власник навіть може виставити конкретну дату і час, коли потрібно впустити гостя.

Nest Thermostat

Nest Thermostat – це самонавчений термостат, робота якого заснована на алгоритмах штучного інтелекту. Протягом першого тижня термостат вивчає ваші вподобання, а потім може самостійно регулювати температуру в приміщенні. Коли власника немає вдома, Nest Thermostat перейде в режим більш ефективного енергоспоживання.

 

Оглянув Дмитро Демченко

ПОДІЛИТИСЯ:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.